Aankondiging belangrijk boek.

Gepubliceerd op 22 juli 2020 om 22:17

Rinus van Warven, voorzitter van Netwerk NDE, schrijft het volgende:

'Lieve vrienden,

Het bestuur van ons Netwerk NDE heeft begin dit jaar besloten om een boek te doen uit geven over de effecten die NDE’s hebben gehad op mensenlevens. Wat vijfenveertig jaar onderzoek naar deze effecten namelijk heeft opgeleverd, is het inzicht dat deze ervaring het leven van mensen fundamenteel verandert. We hebben in maart een brief doen uitgaan naar een 10-tal auteurs met de vraag of ze een bijdrage zouden willen schrijven aan het boek. We begonnen met de namen van een aantal bekenden in ons netwerk: Pim van Lommel, Steven Laureys, Rudolf H. Smit, Raymond Saerens, Titus Rivas, Jim van der Heijden, Robert Swami Persaud, Hans Gerding, Ineke Visser, Odette de Theije, Ditta op den Dries en Rinus van Warven. Allengs groeide de lijst.

Veel van onze auteurs kwamen weer met een nieuwe suggestie op de proppen en langzamerhand begonnen we ons af te vragen of het misschien zou lukken om ook een bijdrage in het boek op te nemen van Eben Alexander, Bruce Greyson, Anita Moorjani, Peter Fenwick en Jeffery Olsen. Het is te danken aan de creativiteit van de mensen in ons netwerk dat we daarin geslaagd zijn. Ook genoemde Engelstalige auteurs leveren een bijdrage aan het boek dat rond de eerste september verschijnt.

De oorsprong van het boek ligt in ons eigen netwerk: het Netwerk Nabij-de-Dood-Ervaringen en onze Belgische zusterorganisatie Limen. Het idee is ontstaan op onze ontmoetingsdagen. Er bleek behoefte te bestaan aan een boek met bijdragen van NDE-onderzoekers en ervaringsdeskundigen binnen ons netwerk. Inmiddels zijn het een kleine 45-tal bijdragen geworden.'

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.